14°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated23/10/2017 13:15 
 
Verwachting
maandag 23 tot en met zondag 29 oktober 2017

Vandaag en morgen

Veel bewolking en af en toe (mot)regen, vanmiddag vooral in het noordoosten.

In het noorden en oosten valt er af en toe motregen of regen. In de rest van het land blijft het tot ver in de middag overwegend droog en is er af en toe ruimte voor de zon. Aan het einde van de middag wordt er in het zuidwesten af en toe regen of motregen verwacht en deze neerslag breidt zich vanavond naar het noordoosten uit. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is westelijk en boven land overwegend matig, aan de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. Aan zee en boven het IJsselmeer neemt de wind vanmiddag geleidelijk af naar matig tot vrij krachtig. Vanavond draait de wind naar zuid tot zuidwest en neemt de wind boven land af naar zwak tot matig.

Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De temperaturen lopen aan het begin van de nacht uiteen van 13°C in het zuidwesten tot 8°C in het noordoosten. In de loop van de nacht loopt de temperatuur langzaam iets op. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, aan de kust mogelijk af en toe vrij krachtig.

Dinsdag overdag is het bewolkt met af en toe regen of motregen. In de avond valt er vooral in de noordelijke helft regen. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestelijke wind neemt toe naar matig boven land en krachtig tot hard aan zee. (Bron: KNMI)

 
Watch video!