0°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated20/11/2019 04:35 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op woensdag 20 november 2019 om 02.51 uur.

Vannacht helder, lichte vorst en mist. Overdag grijs en kil

Vannacht is het op de meeste plaatsen helder en ontstaat er voornamelijk in het noorden, midden en oosten op veel plaatsen mist. In het noordoosten komt ook plaatselijk dichte mist voor. Op de meeste plaatsen vriest het enkele graden, alleen vlak aan zee blijft de temperatuur iets boven nul. Vooral daar waar de wegen nat zijn, kan het glad worden. De wind is zwak en komt voornamelijk uit een zuidelijke richting.

De ochtend begint op veel plaatsen mistig, in het noorden en oosten kan de mist tot ver in de middag blijven hangen. Elders is het bewolkt maar in het zuiden en westen kunnen in de middag enkele opklaringen voorkomen. Het wordt een kille dag met een maximumtemperatuur tussen de +2°C in hardnekkige mist tot 5°C daar waar de zon doorbreekt. De wind wordt in de loop van de dag overal oostelijk en is zwak, op het IJsselmeer en aan de kust matig.

In de nacht naar donderdag is het in de noordelijke helft bewolkt en komt nevel en of mist voor. In het zuiden kan het breed opklaren en lokaal nevel voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt, in het noorden er net boven en in het zuiden er net onder. De wind blijft oostelijk en is in het binnenland zwak en op het IJsselmeer en in het westen matig.

Donderdagochtend begint in het noorden mistig. In de loop van de ochtend zal de mist optrekken maar het blijft wel grijs en nevelig. In het zuiden komt veel (hoge) bewolking voor en zal de zon ook nauwelijks te zien zijn. De maximumtemperatuur ligt rond 4°C. De wind komt uit het oosten tot zuidoosten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

 
Watch video!