5°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated25/11/2020 02:40 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 24 november 2020 om 23.34 uur.

Weinig bewolking, overdag perioden met zon.

Vannacht is er alleen hoge bewolking. Het blijft droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van enkele graden boven het vriespunt in het oosten tot 7°C langs de kust. De zuid- tot zuidoostelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, 5 Bft.

Overdag is er eerst alleen maar hoge bewolking waar de zon doorheen schijnt. Het blijft droog. In de loop van de middag neemt van het westen uit de bewolking toe en aan het einde van de avond kan het in het uiterste noordwesten gaan regenen. De maximumtemperaturen variëren van 8°C in het noorden tot 10°C in het zuiden. De wind is matig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk vrij krachtig, en draait in de middag naar zuidwest.

In de nacht naar donderdag is het overwegend bewolkt met in het noorden en noordwesten af en toe regen. De minima liggen tussen 5 °C in het zuiden en 8°C aan de kust. De wind is zuid tot zuidwest en zwak tot matig, aan de noordwest- en noordkust eerst nog vrij krachtig.

Donderdag overdag is het op de meeste plaatsen bewolkt met in het noorden en midden af en toe regen. In het zuiden blijft het droog en in het zuidoosten zijn er perioden met zon. De maxima liggen rond 9 °C. De wind is meest zwak en komt meestal uit zuidwest, in het noorden wordt de wind in de middag noordwest tot noord. (Bron: KNMI)

 
Watch video!