16°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated19/09/2019 15:10 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op donderdag 19 september 2019 om 12.10 uur.

Rustig najaarsweer met vrijdag veel zon.

Komende uren komt er steeds meer ruimte voor de zon. In het (noord)westelijk kustgebied blijft de bewolking tamelijk hardnekkig en kan er een spat regen uit vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind komt uit veranderlijke richtingen en is overwegend zwak.

Komende nacht zijn er brede opklaringen en landinwaarts kan op meerdere plaatsen mist ontstaan. De minima liggen rond 4°C, aan de grond kan het lokaal vriezen. In het noordwesten blijft er meer bewolking aanwezig en koelt het minder af, naar een graad of 9°C. De wind blijft zwak en komt uit veranderlijke richtingen.

Vrijdag overdag houdt het noorden waarschijnlijk te maken met wolkenvelden en mogelijk dat daar plaatselijk een spat regen uit valt. Elders wordt het na het oplossen van de mist zonnig en blijft het droog. De maxima lopen uiteen van 17°C aan de noordkust tot 20°C in het zuidoosten. De wind draait geleidelijk naar een oostelijke richting en neemt toe naar zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied mogelijk naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

 
Watch video!