19°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated03/07/2022 12:55 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zondag 03 juli 2022 om 12.49 uur.

Af en toe zon, in het midden en noorden enkele buien.

Waarschuwingen Momenteel zijn er geen waarschuwingen van kracht.
Vanmiddag zijn er vooral in het midden en noorden enkele buien. Elders is het meest droog en is de zon ook te zien. De matige wind komt uit het westen. De middagtemperatuur varieert van 18°C aan zee tot 24°C in het oosten en zuidoosten.

Vanavond verdwijnt de meeste bewolking. Het wordt overal droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 8°C landinwaarts en 15°C aan de kust. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en droog. De wind is zwak tot matig uit het westen. In het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig.

Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er is ook ruimte voor de zon. In de zuidoostelijke helft ontstaan er enkele lichte buien. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden en 24°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig uit het westen. In het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig.

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Eerst zijn er nog enkele buien, maar deze verdwijnen. De wind is zwak, in het noordelijk kustgebied matig en waait uit het westen. (Bron: KNMI)