6°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated27/03/2019 02:10 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op woensdag 27 maart 2019 om 01.27 uur.

Wolkenvelden, soms ook een opklaring. In de nachten lokaal kans op mist

Vannacht wisselen wolkenvelden en enkele opklaringen elkaar af. Lokaal wordt het nevelig en in een langdurige opklaring kan mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 1°C landinwaarts in een langdurige opklaring tot 5°C in de kustgebieden. De westelijke wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Overdag lost de eventuele mist in de loop van de ochtend op en schijnt de zon af en toe. In het noordoosten is er meer bewolking aanwezig en kan er lokaal lichte regen vallen, maar verder blijft het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperaturen variëren van 10°C op de Wadden tot lokaal 13°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot noordwest.

In de nacht naar donderdag zijn er wolkenvelden. In het noordoosten is er lokaal lichte regen mogelijk. Verspreid over het land komen ook enkele opklaringen voor waarin mist kan ontstaan. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 5°C, waar het wat langer opklaart kan het 3°C worden. De westelijke wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer soms matig.

Donderdag overdag kan er eerst nog lokaal nevel of mist voorkomen. Verder is het half tot zwaar bewolkt en is de zon vooral later op de dag ook af en toe te zien. Landinwaarts is plaatselijk een spat regen mogelijk, maar veruit de meeste plaatsen houden het droog. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zwak en komt overwegend uit richtingen tussen west en noord. (Bron: KNMI)

 
Watch video!