-1°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated25/02/2018 01:05 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zondag 25 februari 2018 om 00.34 uur.

Schraal en overwegend droog winterweer met vooral vandaag zon.

Vannacht is er weinig bewolking en blijft het droog. De minimumtemperaturen liggen tussen -2°C in Zeeland en -6°C in het oosten. Er waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtige oostenwind.

Overdag is het op veel plaatsen zonnig, in het noorden en oosten komen er enkele wolkenvelden voor. In de namiddag en avond kan er in de noordelijke kustgebieden een sneeuwbui vanaf zee binnendrijven. De middagtemperatuur komt uit rond +1°C. De oostelijke, later noordoostelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. Door de wind voelt het opnieuw schraal aan.

In de nacht naar maandag is het licht tot half bewolkt en kan er in het noordelijk kustgebied nog een enkele sneeuwbui voorkomen. De minima lopen uiteen van -3°C in het noordwesten tot -7°C in het zuidoosten. De wind is noordoost tot oost en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Maandag overdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. In het Waddengebied blijft een sneeuwbui mogelijk, elders blijft het droog. Het is opnieuw koud met een middagtemperatuur rond of iets onder het vriespunt. De noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

 
Watch video!