0°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated07/02/2023 01:50 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 07 februari 2023 om 01.41 uur.

Vannacht en vanochtend plaatselijk mist.

Waarschuwingen 
Code geel voor dichte mist in het noordoosten.
Vannacht komt op meerdere plaatsen mist voor. In het noordoosten is de mist plaatselijk dicht. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk -5°C in het oosten en +2°C aan zee. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuid tot zuidoost.

Vanochtend begint met plaatselijk mist, vooral in het noordwesten. De mist lost in de tweede helft van de ochtend op. Verder is het zonnig, al komt er verspreid over het land wat bewolking voor. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.

Vanmiddag is het overwegend zonnig. In het uiterste noordwesten komt mogelijk meer bewolking voor. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. Er staat weinig wind. Aan de noordwest- en noordkust staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond is het op de meeste plaatsen onbewolkt. Er is weinig wind.

Komende nacht is het helder en droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk -6°C in het oosten en rond het vriespunt aan zee. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.

Morgenochtend is het zonnig. Er staat weinig wind.

Morgenmiddag is het overwegend zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. Er staat weinig wind. Aan de noordwest- en noordkust staat een matige wind uit een zuidelijke richting.

Morgenavond is het op de meeste plaatsen onbewolkt. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten.(Bron: KNMI)