11°C
Woerden, The Nederlands
Taal:  Nederlands
Updated11/05/2021 08:10 
 
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 11 mei 2021 om 07.10 uur.

Vrij veel bewolking en vooral vanmiddag buien. Woensdag perioden met zon

Vandaag overheerst de bewolking, al schijnt vooral in het westen de zon ook af en toe. In de ochtend is er in het oosten kans op een bui, in de middag en avond ontstaan er ook elders in het land enkele buien, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond de 18°C. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar woensdag is het half tot zwaar bewolkt en verdwijnen de buien grotendeels. In de zuidwestelijke helft van het land komen er geleidelijk brede opklaringen. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C in het zuiden en 11°C in het noordoosten. De wind wordt zwak tot matig en draait naar west tot zuidwest.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon, in het noordoosten is het in de ochtend nog zwaar bewolkt. In de loop van de dag ontstaat vooral landinwaarts een enkele bui, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C aan zee en 18°C verder landinwaarts. De zwakke tot matige wind komt eerst uit west tot zuidwest, wordt in de loop van de middag veranderlijk en draait in de avond naar oostelijke richtingen. (Bron: KNMI)